top of page

Usi Garaj

logo aluprof

     Exista mai multe tipuri de usi de garaj, de ex. usile cu rulare în sus, cu segmente sau de sus si deasupra. Solutia optima depinde în principal de cerintele dvs. legate de produs. Daca doriti sa fie motorizat si sa ocupe spatiul minim, puteti selecta usile de garaj cu rulare în sus.

     Datorita flexibilitatii sale, usa cu rulare în sus poate fi instalata atât în cladirile existente, cât si în cele în constructie. Avantajul sau special este faptul ca economiseste spatiu pentru ca poarta se deschide vertical. Acesta va fi apreciat în special de cei care nu dispun de o cale lunga de acces sau care îsi parcheaza masina direct pe strada. Perdeaua ridicata a usii nu limiteaza vizibilitatea, ceea ce afecteaza cu mult siguranta conducatorului auto.

     Aluprof SA ofera usi motorizate pentru garaje. Acest tip de usa nu este doar convenabila de utilizat, ci si sigura. Sistemul electric de antrenare permite utilizarea mecanismului de la distanta. Controlul radio permite deschiderea si închiderea usii cu ajutorul unei telecomenzi, fara a fi necesara coborârea din vehicul. Acest lucru este avantajos în special seara, când ploua sau iarna. Usa este prevazuta si cu un dispozitiv de protectie împotriva caderilor. În plus, poate fi folosit un numar mare de sisteme de protectie, de tipul fotocelulelor sau dispozitivelor de siguranta ale marginilor la închidere.

Usa garaj BGR/SK

     Usa de garaj tip rola reprezinta solutia perfecta atât pentru garajele din incinta cladirilor aflate în curs de constrctie cât si a celor deja existente. Aceasta constituie o siguranta pentru caile de acces în cladiri, garaje, depozite si spatii comerciale împtriva accesului neautorizat si a condițiilor meteorologice nefavorabile.

     Usa de garaj rulata în carcasa de tip SK are un capac de acces la un unghi de 45°, având o structura simpla si permitând accesul facil la jaluzele si dispozitivul de actionare a portii. Este cel mai popular sistem. Usa poate fi montata pe fatada, devenind astfel un element decorativ, în cadru sau în interiorul cladirii. 

Usa garaj BGR-SK

Usa garaj BGR/SKO-P

Usa de garaj tip rola reprezinta solutia perfecta atât pentru garajele din incinta cladirilor aflate în curs de constrctie cât si a celor deja existente. Aceasta constituie o siguranta pentru caile de acces în cladiri, garaje, depozite si spatii comerciale împtriva accesului neautorizat si a conditiilor meteorologice nefavorabile.

Sistemul poarta BGR/SKO-P este idealul perfect pentru casele cu sisteme de jaluzele ovale.

Usa garaj BGR/KNB

Usa garaj BGR-SKO

     Usa de garaj tip rola reprezinta solutia perfecta atât pentru garajele din incinta cladirilor aflate în curs de constructie cât si a celor deja existente. Aceasta constituie o siguranța pentru caile de acces în cladiri, garaje, depozite si spatii comerciale împtriva accesului neautorizat si a conditiilor meteorologice nefavorabile.

     Usile de garaj de tip KNB nu au în dotare carcasele de protecție. Design-ul simplu permite accesul facil la oblon si la  unitatea de actionare. Acest sistem poarta se va monta din interiorul camerei. Consola mobila permite minimizarea frecarii din timpul functionarii.

Lamela PA 52

Usa garaj BGR-KNB

     Profilul PA 52 este proiectat pentru a fi utilizat la portile de dimensiuni mai mici. Profilul PA 52 este disponibil exclusiv fara perforatie, într-o gama larga de culori tip RAL. Stratul de acoperire are o rezistenta foarte buna a culorii si este rezistent la intemperii. Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu contine CFC, iar vopselele utilizate în procesul de productie nu contin cadmiu.

Culori disponibile

01

02

03

05

06

08

09

13

15

22

23

28

30

31

36

37

38

39

40

43

52

Lamela PA 55

     Profilul PA 55 este proiectat pentru a fi utilizat la portile de dimensiuni mai mici. Profilul PA 52 este disponibil exclusiv fara perforație, într-o gama larga de culori tip RAL. Stratul de acoperire are o rezistenta foarte buna a culorii si este rezistent la intemperii.

Culori disponibile

01

02

03

05

06

07

08

09

15

16

17

18

23

24

30

34

Lamela PE 55

     Profilul poarta extrudat PE 55 a fost conceput pentru a avea proprietati de rezistenta foarte bune ceea ce permite fabricarea unor porti de dimensiuni mai mari. Fabricat din aluminiu de înalta calitate, pulverizat cu un strat de pulbere rezistent la abraziune si intemperii, intr-o gama variata de culori RAL. Stratul de protectie astfel obtinut prezinta o foarte buna rezistenta a culorii si este extrem de rezistent la abraziune. 

Culori disponibile

00

02

03

05

08

09

40

41

42

43

44

Lamela PA 77

     Profilul PA 77 este proiectat pentru a fi utilizat la usile de garaj tip rulou. Caracterul robust al acestuia permite construirea unor porti de dimensiuni mari. Profilul este disponibil într-o gama larga de culori tip RAL. Exista posibilitatea aplicarii unei peliculei decorative pe profill. Stratul de acoperire astfel obtinut are o rezistenta foarte buna a culorii si este rezistent la intemperii. 

Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure. Spuma nu contine CFC, iar vopselele utilizate în procesul de productie nu contin cadmiu. In functie de nevoile fiecaruia, acestea pot fi combinate cu profilele termopan PER 77 sau profilele ventilatie PER 77

Culori disponibile

01

02

03

05

06

08

09

12

13

14

15

17

20

23

24

26

28

28R

30

30R

Lamela PEW 77

     Profilul PEW 77 este utilizat împreuna cu profilul PA 77, ca element de aerisire suplimentara a garajului. Acest profil este montat în partea inferioara a oblonului. Fabricat din aluminiu de înalta calitate, pulverizat cu un strat de pulbere rezistent la abraziune si intemperii, intr-o gama variata de culori RAL. Stratul de protectie astfel obtinut prezinta o foarte buna rezistenta a culorii. Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure.

Culori disponibile

00

02

03

05

08

09

Lamela PER 77

     PER 77 termopan este utilizat cu profilul PA 77, care asigura o mai mare luminozitate în interiorul garajului. Fabricat din aluminiu de înalta calitate, pulverizat cu un strat de pulbere rezistent la abraziune si intemperii, intr-o gama variata de culori RAL. Stratul de protectie astfel obtinut prezinta o foarte buna rezistenta a culorii. Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure.

Culori disponibile

00

02

03

05

08

09

Lamela PE 100

     Profilul PE 100 este destinat utilizarii la portile tip rola de dimensiuni mari, pe consolele CBS. Profilul a fost conceput pentru a avea proprietati de rezistenta foarte bune. Fabricat din aluminiu de înalta calitate, pulverizat cu un strat de pulbere rezistent la abraziune si intemperii, intr-o gama variata de culori RAL. Stratul de protectie astfel obtinut prezinta o foarte buna rezistenta a culorii. Profilele din aluminiu sunt produse ecologic pure.

Oferta este completata de profilul de usa garaj cu termopan PER 100, care asigura o mai mare luminozitate în interiorul garajului. 

Culori disponibile

00

02

03

05

08

09

40

41

42

43

44

bottom of page