top of page

Gealan S9000

LOGO Gealan
Ferestre Gealan S9000

     S 9000 este un sistem versatil, de ultima generatie, pentru ferestre, usi si usi glisante, cu alegerea a doua sau trei niveluri de etansare.

     Avantaje

   - Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maxima de 52 mm (STV® 54 mm).

   - Tehnica inteligenta de etansare cu pâna la trei planuri de etansare.

  - Izolare termica si fonica foarte buna datorita structurii cu 6 camere si adâncimii mari de constructie a ramelor oarbe si cercevelelor.

  - Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscata a geamului pe întreaga suprafata a marginii rasfrânte a cercevelei.

  - Latime vizibila îngusta si înclinatie de 15° pentru un aspect cât mai placut.

    Termoizolare optimizata

     Dezvoltarea unui sistem cu proprietati optime de termoizolare nu este accidentala, ci este rezultatul unor lucrari de dezvoltare orientate catre rezultate. Succesul nostru confirma acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienti excelenti în ceea ce priveste termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf - 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinatia standard cu otel si astfel, compatibilitatea cu locuinte pasive. Acest lucru este posibil datorita tuturor detaliilor inovatoare care alcatuiesc sistemul.
 

Gealan - Futura 

Ferestre adecvate pentru locuinte pasive, disponibile sI în varianta colorata

GEALAN-FUTURA® este combinatia de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta ofera posibilitatea de a construi, utilizând profile standard si rigidizari standard din otel de 2 mm, si elemente de ferestre colorate pentru locuinte pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirma caracteristicile de baza excelente de izolare termica. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizarii tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de pâna la 2,40 m.

 Colțar gealan-futura

Usi intrare S9000

     Gratie adâncimii de 82,5 mm si tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de usa de intrare S 9000 dispune de o izolatie termica excelenta. Stabilitatea noii usi de intrare este de asemenea impresionanta. Acest lucru este realizat printr-o camera extinsa a rigidizarii, elementele de rigidizare de otel cu forma adaptata si rigidizarile corespunzatoare la nivelul colturilor contribuie de asemenea la îmbinari fixe la nivelul pragului de pardoseala prin intermediul prinderii elementului de PVC si aluminiu pe doua planuri.
     De asemenea, usa de intrare S 9000 se remarca prin solutia de sistem privind lacrimarul, care pune în valoare elementele usii nu doar din punct de vedere al aspectului. Aceasta asigura o protectie optima împotriva ploilor torentiale si asigura o etanseitate maxima datorita garniturilor de tip perie în straturi multiple din zona pragului.

  • izolare termica excelenta datorita tehnologiei moderne cu 5 camere

  • gama de culori variata

  • protectie optima împotriva ploilor torentiale

  • adecvat pentru grosimi ale geamului si ale panoului de pâna la 52 mm (cu STV® pâna la 54 mm)

  • stabilitate foarte buna datorita camerei extinse de rigidizare si rigidizarilor corespunzatoare la nivelul colturilor

Secțiune prag Usa S9000

Paleta de folii pentru S9000

Folii standard

Folii standard extins

Folii extra standard 

Folii Real Wood

bottom of page