top of page

Despre noi

         Societatea Winconcept  Design, este o companie romana tânara si dinamica, înfiintata în anul 2012 , domeniul de activitate este  producerea  si comercializarea de tamplarie  pvc , aluminiu si rulouri  pentru industria de constructii. 

         Politica societatii este proiectarea  si producerea unor produse si servicii adaptate nevoilor clientilor nostrii la preturi  competitive tip  valoare /satisfacere .

         Cercetarea noastra continua si studiul de selectie a materiei prime,  metodele  de fabricatie( productie ) de ultima  generatie  ne-au permis sa oferim produse  de înalta calitate. Atentia maxima oferita în faza de proiectare a permis crearea a unor produse de înalta calitate cu un cost foarte competitiv.

          Investind permanent atat in tehnologia necesara pentru imbunatatirea calitatii, cat si in instruirea personalului,toate acestea ne-au propulsat pe piata europeana.

Detinem  certificarea pentru sistemul managementului calitatii, mediului si securitatii muncii: ISO 9001:2008

          Datorita echipelor noastre de experti, WinConcept va ofera suportul si serviciile necesare pentru succesul proiectelor dvs.Indiferent de alegerea materiei prime de productie ( aluminiu sau pvc), fabrica noastra garanteaza calitatea pe care o  asteptati.

           Din dorinta de a fi cat mai precisi , am creeat o echipa tehnica care sa urmareasca evolutia fiecarui oferte de la devis pana la producere.

          Si pentru ca am inteles ca timpul clientului nu trebuie irosit , prin urmarea oferim suport personalizat pentru livrare( de la  ambalare pe paleti cu folie stretch cu linie automatizata si pana la gasirea transportului potrivit fiecarei comenzi)

          Alegerea tamplariei este un pas crucial , dupa achizitionarea sau renovarea unei case sau a unui imobil.WinConcept a inteles asta  si ofera sfaturi din punct de vedere technic, unde vor fi prezentate toate posibilitatile personalizate  precum si o estimare tarifala imediata.

PHOTO-2022-03-18-14-09-22.jpg
bottom of page