top of page

Gealan S8000

LOGO Gealan
Ferestre Gealan S8000

     Sistemul de profile S 8000 IQ demonstreaza orientarea consecventa catre piata a GEALAN. Eficienta economica si optimizarea utilizarii materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la constructia acestui sistem de etansare cu o adâncime de 74 mm - pentru o prelucrare mai usoara si mai eficienta de catre producatorii de ferestre.

     

Beneficiile S 8000 IQ

 - Adâncimea de constructie de 74 mm asigura o izolatie termica si fonica foarte buna

- Camera principala de mari dimensiuni pentru sustinerea rigidiztrilor voluminoase din otel

- Geometria profilelor bazata pe utilizarea rationala a materialelor protejeaza resursele si prin aceasta, mediul înconjurator

- Un singur element de rigidizare din otel pentru toc, cercevea si stulp

- Optional, climat interior îmbunatatit si confort ambiental sporit datorita sistemului brevetat de ventilatie GECCO - pentru o circulatie controlata a aerului între exterior si interior

- Disponibil în numeroase nuante acrylcolor si folii decorative (cu aspect de lemn)

     La dezvoltarea sistemului S 8000 IQ, o atentie speciala a fost acordata stabilitatii profilelor. O dimensiune ridicata corespunzatoare a fost reprezentata de camera principala pentru sustinerea rigidizarilor din otel.
     Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armaturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce priveste stabilitatea profilului. Astfel, nu mai exista obstacole în calea realizarii elementelor de mari dimensiuni, iar firma producatoare de ferestre poate oferi clientilor ferestre de mari dimensiuni.
   -   Înaltimea maxima a elementelor pentru ferestre depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala rezultata aferenta.

   -   În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forte puternice.

   -   Rigidizarile stabile din otel asigura o rezistenta ridicata la încovoiere si permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.

Gealan S8000 IQ 5 camere

S8000-IQ 5 camere

Paleta de folii pentru S8000

Gealan S8000 IQ 6 camere

S8000-IQ 6 camere

Folii standard

Folii standard extins

Folii extra standard 

Folii Real Wood

bottom of page