top of page

Feronerie MACO

Logo_Maco

     Tendintele actuale ale cladirilor rezidentiale se caracterizeaza prin linii curate si absenta elementelor de prisos. Pentru a transfera aceste tendinte în industria ferestrelor, trebuie luate în considerare proiectarea la culoare, balamale ascunse, rame mai subtiri si aspecte ale automatizarii casei. Procedând astfel, rezistenta la efractie nu trebuie neglijata ca o cerinta de baza a fiecarei ferestre. MACO îsi concentreaza în mod constant dezvoltarea produsului în consecinta. Calitatea fiabila a produselor MACO turn-only si tilt & turn se reflecta în garantia noastra de performanta de 10 ani. Capacitatea de întretinere a fost verificata în conformitate cu QM 328 si RAL-GZ 607/3. Feroneria este disponibila optional cu un finisaj de suprafata TRICOAT-PLUS extrem de rezistent la coroziune.

      Maco Multimatic este un sistem de închidere centralizata, i.S. camele cu role de siguranta si dispozitivul de ridicare a cercevelei ofera baza pentru fiecare set. Putem adauga alte componente MULTI suplimentare pe baza functiilor suplimentare de care avem nevoie. Pentru a obtine versiunea rezistenta la efractie a ferestrelor, utilizam placute de securitate i.S în locul placilor de inchidere standard si le pozitionam  în funcție de graficul de rezistenta la efractie dorit.

     Împiedicati intrusii sa  intre schimbând manual cama!

   Datorita mecanismului de actionare autoblocant al MACO, aceasta metoda este acum un lucru din trecut. Secretul din spatele acestei solutii unice este ancorarea automata a camei de securitate, care nu poate fi deplasata pentru a debloca fereastra, chiar daca se aplica o forta de 300 kg în încercarea de a avea acces. (Imaginea din stânga) Angrenajul de antrenare autoblocant creste, prin urmare, considerabil siguranta de baza a ferestrei în pozitia blocata, chiar si fara un mâner de fereastra blocabil, care altfel ar fi folosit pentru a împiedica schimbarea camei. Daca se aplica forta fara roti de antrenare autoblocante, mânerul se roteste în sus. (Imagine în dreapta) Angrenajul de actionare autoblocant este rapid instalat, rentabil si usor de adaptat.

cremon cu maner

    Pozitie de ventilatie securizata MULTI SECUAIR

     Lasati casa sa se simta în siguranta cu ferestrele înclinate. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la oaspetii neinvitati sau la o furtuna brusca. Cu adâncimea redusa de înclinare, pozitia de ventilatie asigurata asigura securitate si ventilatie eficienta din punct de vedere energetic. Este ideal pentru stilurile de viata moderne, deoarece ofera ventilatie continua si un climat constant în camera atunci când ocupantii sunt plecati pentru perioade lungi de timp si pentru a construi cochilii cu etanseitate crescuta la aer. Doriti sa oferiti ventilatie atunci când ocupantii sunt plecati, dar beneficiati în continuare de securitatea oferita de gradul de rezistenta la efractie RC 2? Solutia este: MACO MULTI SECUAIR

Foarfeca microventilatie

    Comfort fittings

     Ferestre usor de actionat.

     Uneori, cu totii ne este greu sa ajungem la o fereastra: în spatele chiuvetei din bucatarie, în baie sau scara. Feroneria MACO MULTI deluxe pentru ferestre din PVC si lemn permite tuturor utilizatorilor sa gestioneze fara efort orice fereastra basculabila, în orice tip de  instalare, situatie si la orice vârsta. Mânerul ferestrei este pozitionat acolo unde este usor accesibil pentru fiecare utilizator: la un nivel scazut - orizontal sau vertical pe partea inferioara a canatului.

   Feroneria  Mammut

    Performanta termica impresionanta a geamurilor moderne si a profilelor de cadru a extins foarte mult domeniul de aplicare pentru cresterea suprafetei totale a ferestrei. Balamalele stâlpului pivotant si foarfecelor pentru greutati ale panoului de pâna la 180 kg pentru PVC si pâna la 220 kg pentru cherestea sunt proiectate pentru a tine si a muta usile cu fereastra si ferestrele de format mare pâna la 3,6 m². Mecanismul balamalei este completat de stiftul articulatiei foarfecei. Stâlpul pivot MAMMUT pentru PVC este, de asemenea, disponibil într-o versiune cu fixare cu surub cu picior rabatabil.

Deschideri
Balama mamut

 Sisteme inchidere pentru usi

     Inchiderea usilor PROTECT pe usile din fata, usile de intrare si usile din spate fac intrarea fortata o treaba grea datorita caracteristicilor lor speciale, care includ i.S. came cu role de siguranta, bolturi de otel, cârlige de blocare si o combinatie de cârlig si bolturi. Izolarea fonica si termica optimizata completeaza caracteristicile îmbunatatite specifice blocarii. Diverse componente de securitate, cum ar fi combinatia de cârlig si bolt, pot fi utilizate pâna la gradul de rezistenta la efractie PAS24.

Usa

Broasca B-TV

Aceasta broasca este ideala pentru utilizare pe usi de balcon atunci când performanta meteo are o importanta mai mare decât functia de securitate datorita locatiei. Datorita faptului ca aceasta broasca este ingusta DM 25 mm permite construirea de usi elegante, care sunt ideale pentru a fi utilizate pe balcoanele Juliet.

Broasca btv

Broasca Z-TS / G-TS

     Modulul MACO PROTECT Z-TS / G-TS îndeplineste o gama larga de cerinte. Procedurile de instalare standardizate merg mâna în mâna cu flexibilitate deplina în ceea ce priveste înaltimea sistemului de blocare în mai multe puncte. Modulul Z-TS / G-TS PROTECT ofera o solutie perfecta din punct de vedere tehnic pentru orice înaltime a usii. Fara dureri de cap suplimentare cu capacitate de stocare sau timpi de instalare. Modulul Z-TS / G-TS PROTECT poate fi utilizat la usile frontale din lemn, PVC sau aluminiu. Standardul de baza pentru încuietoarea usii modulului Z-TS / G-TS PROTECT este combinatia cu cârlig si bolt cu sistem de blocare în trei puncte.

Broasca zts si gts

Broasca Z-TF

    Blocarea clasica cu 3 zavoare MACO Z-TF are acum doua zavoare multifunctionale suplimentare pentru a completa zavorul cu manivela standard. Aceasta produce o compresie optima, permanenta a garniturii pe toata înaltimea usii. Foaia usii este tinuta sigur  fara blocare suplimentara. Aceasta ofera cele mai bune caracteristici antiefractie cu pâna la patru bolturi de siguranta. Noua optiune cu zavoare multifunctionale si blocare cu cârlig (MF-HO) aduce si alte beneficii practice.

Broasca ztf
Broasca cu carlig

      Noua varianta de blocare MF-HO În versiunea cu blocare cu cârlig (MF-HO), doua cârlige care se extind în sus sporesc prevenirea efractiei si astfel completeaza functionarea lina cu o securitate maxima. Un alt avantaj este lansarea de zi, care poate fi modernizata optional - ideala pentru cladirile cu mai multe unitati rezidențiale. Compatibilitatea cu E-Openers a fost, de asemenea, îmbunatatita, deoarece, în ciuda tehnologiei cu 3 zavoare, blocarea laterala MF-HO necesita doar un singur E-Opener (în loc de trei). Acest lucru economiseste efortul de fabricare. Este, de asemenea, foarte practic, deoarece atât în ​​varianta semi-automata cât si în cea mecanica, fiecare încuietoare pe baza de MF-HO foloseste aceeasi gama de placi de atac. Astfel, toate cele patru familii de încuietori actionate de cilindri (Z-TS, Z-TF, A-TS si viitoarea încuietoare motorizata M-TS) folosesc toate aceeasi gama de placi de atac.

Cilindru i6 TITAN

Caracteristici tehnice

•    6 pini activi
•    2 insertii anti-gaurire pe fiecare parte
•    2 din cei 6 pini sunt speciali create in a rezista atacurilor anti-lovire si anti-gaurire
•    Pana la 34.000 combinatii diferite
•    3 sau 5 chei din alama
•    Finisaj alama sau nickel mat
•    Card de siguranta
•    Certificat conform standardului EN 1303

•    Semicilindri, dubli si cu buton
•    Dimensiuni standard:
•    Semi cilindru de la  41 mm (10-31,5 10-35, ) pana la  70 mm (10-50)
•    Dublu sau cu buton lungime maxima totala de 100 mm, maximum 60 mm pe o parte
•    Alte diemensiuni la cerere (in functie de cantitate)
•    Impachetare standard: in cutii de carton individuale
•    Impachetare industriala disponibila la cerere (preturi mici)

Butuc titan 6
Pini butuc
Butuc fluture
Cheie butuc
bottom of page