logo-deceuninck.png
casa
casa

casa
casa

1/2

Everest Max

Caracteristici generale

Izolare superioara

     Sistemul Everest Max este proiectat cu 4 camere de izolare si o latime a profilului de 60mm cu 2 garnituri de etansare. Utilizarea garniturilor TPE, permite sistemului o sudura efectiva la colt, asigurând astfel un nivel ridicat de izolare.

Versatilitate

      Sistemul ofera profile principale si profile auxiliare de conexiune de colt la 90 grade si pentru unghiuri variabile, picuratori, prag de aluminiu, diferite profile de închidere si profile de rezistenta. Profilele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior sunt în asa fel optimizate încât sa apermita cresterea suprafetei vitrate ceea ce ofera o transparenta mai mare. În vederea gasirii de solutii pentru orice detaliu, sistemul Everest Max ofera diferite profile auxiliare cum ar fi profile de acoperire, de imagine (L54) etc.

Inovatie si compatibilitate

     Sistemul Everest Max are un design special înclinat care mareste viteza de scurgere a apei. Sistemul permite constructia de usi speciale cum ar fi cele pliante, glisante paralel, cu deschidere spre exterior,etc. În scopuri de siguranta se poate monta un mecanism de închidere. Acest sistem este compatibil cu alte sisteme (plase de insecte, rulouri, obloane,etc.)

Caracteristici tehnice

Latimea profilului:60mm

Numarul de camere:4

Numarul de garnituri:2

Garnitura:TPE gri/neagra

Bagheta:prindere cu un picior - garnitura PCE

Vitrare:4;20;24;30;36 mm

Standard:EN12608 - B-Class

Coeficient de conductivitate termica:Uf = 1,5 W/m²K

Folii Everest Max

Winchester(cu noduri)
Nuc
Stejar Auriu
Vizon
1413_winchester
1430_venge
1072_anthracitegrey
Antik-Mese
1/1