Usi termopan PVC Rehau

Usile sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei constructii, si inseamna mai mult decat un mijloc de a primi lumina soarelui si aerul curat in casa Dvs. Ele ne insufletesc fatadele si creeaza atmosfera la interior. De aceea de la o fereastra din PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un standard inalt al calitatii. Toate aceste conditii sunt asigurate cu ajutorul profilelor REHAU.

Galerie imagini. Vedeti mai jos o mica parte din ferestrele pe care le executam zi de zi.

 • Protectie termica

  Ferestrele Window Concept ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea ferestrelor Window Concept poate reduce consumul de energie al unui imobil cu pana la 40%.

 • Protectie fonica

  Ferestrele Window Concept care au tipuri de sticle speciale ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste ferestre se pot utiliza la imobile aflate in vecinatatea unor surse de zgomot.

 • Protectie solara

  Ferestrele Window Concept care au sticla cu proprietati de control solar reduc aparitia efectului de seara si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia solara.

 • Microventilatie

  Ferestrele Window Concept cu deschidere oscilo-batanta beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.

 • Siguranta

  Ferestrele Window Concept au intre 5 si 8 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie.Manerele ferestrelor Window Concept au un sistem special de protectie la efractie care impiedica actionarea ferestrei din exteriorul locuintei.

 • Garantie extinsa

  Ferestrele Window Concept beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani.