Sisteme tamplarie PVC GEALAN S 9000

GEALAN S 9000
Adancime constructiva:  82,5 mm
Numar de camere:  6
Izolare termica:  Uf= 0,92 W/m²K
Izolare termica sticla:  Ug= 0,5 W/m²K
Fonoizolare:  pana la clasa de protectie fonica 5
Etanseitate la curenti de aer/averse:  până la clasa 4 (DIN EN12207)/9A (DIN EN 12208)
Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 2
Feronerie: MACO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

Cu sistemul de profile S 9000 veţi beneficia de un sistem modern, avansat, care este la fel de potrivit pentru clădirile noi cât şi pentru cele în renovare. În acest mod S 9000 avansează spre o nouă platformă pentru construcţia de ferestre, uși de intrare şi uși glisante cu ridicare în programul de produse al GEALAN.

S 9000 este proiectat pentru a atinge valori de termoizolaţie maxime posibile. Chiar şi fără măsuri suplimentare costisitoare, precum armăturile separate termic vor fi atinse valori Uf remarcabile de până la 0,89 W/(m2·K) în versiunea cu garnitură mediană şi până la 0,97 W/(m2·K) în versiunea cu garnitură de bătaie.

Noul sistem GEALAN S 9000 reuneşte deopotrivă, ca sistem combinat cu adâncimea de construcţie de 82,5 mm, caracteristicile şi avantajele garniturilor de etanșare mediene şi de bătaie. Adâncimea mare de construcţie, cele şase camere ale profilului de toc şi cercevea şi trei niveluri de etanșare sunt garanţii pentru o termoizolare excelentă. Astfel ferestrele satisfac cele mai înalte exigenţe.