Sisteme tamplarie PVC GEALAN S 8000 IQ

GEALAN S 8000 IQ
Adancime constructiva:  74 mm
Numar de camere:  6
Izolare termica:  Uf= 1,1 W/m²K
Izolare termica sticla:  Ug=0,9 W/m²K
Fonoizolare:  pana la clasa de izolare fonica 5
Etanseitate la curenti de aer/averse:  până la clasa 4 (DIN EN12207)/9A (DIN EN 12208)
Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 2
Feronerie: MACO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

La dezvoltarea sistemulul S 8000 IQ s-a acordat o atenţie deosebită stabilităţii profilelor. În consecinţă, camera principală este mărită corespunzător, pentru a permite introducerea armăturii. Rezultatul este rezistenţa foarte bună la încovoiere, care contribuie la creşterea stabilităţii profilelor. Astfel nu mai există piedici pentru realizarea elementelor de mari dimensiuni şi se poate răspunde şi solicitărilor de ferestre mari.

Datorită celor 5 camere şi adâncimii de construcţie de 74 mm sistemul de profile S 8000 IQ oferă deja termoizolaţie foarte bună. Pentru a se ridica la nivelul celor mai exigente solicitări, există în acest sistem şi variante de toc şi cercevea cu mai multe camere. Valorile U ale acestor combinaţii de profile, cu rigidizare din oţel (până la Uf =1,2 W/m2K) sunt printre cele mai bune obţinute pentru sistemele de profile din PVC. Termoizolaţia nu trebuie niciodată optimizată în dauna staticii, de aceea se utilizează profile de oţel corespunzătoare.

Ferestrele fonoabsorbante se pot adapta oricărei situaţii, în funcţie de nivelul de zgomot. Pentru camere unde se înregistrează un nivel de zgomot exterior crescut se recomandă ferestre cu un indice de atenuare a zgomotului ridicat (clasă de protecţie fonică mare). Sistemul S 8000 IQ reduce zgomotul cu până la 47 dB.