Culori ferestre si usi termopan Rehau

Suprafaţa profilelor din PVC poate fi acoperită cu o folie decorativă utilizând un procedeu special. Acoperirea profilelor nu influenţează în niciun fel calitatea acestora, având exclusiv rolul de a conferi un aspect vizual mai plăcut. Profilele decorative vor rămâne la fel de rezistente la intemperii, la factorii de mediu şi la fel de uşor de întreţinut. Aveţi posibilitatea de a alege de la nuanţe de roşu, galben, verde, antracit până la folii decorative cu textură de lemn, cum ar fi mahon sau stejar.

Foliile decorative ofera posibilitatea de a crea note coloristice pentru ferestre si usi - la interior si la exterior. Pentru aceasta va stau la dispozitie numeroase folii decorative cu textura de lemn si culori uni. Foliile decorative pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parti ale profilelor, conform specificatiilor individuale. Foliile standard sunt: stejar auriu/ stejar inchis/ nuc/ mooreiche/ mahon

Pe lângă utilizarea unor folii decorative, suprafeţele ferestrelor pot fi de asemenea vopsite.Şi în acest caz, fără niciun fel de compromis în materie de calitate. Profilele sunt rezistente la deteriorare, mate şi (opţional) lucioase sau metalizate, fiind utilizată tehnica cu eficienţă dovedită în industria auto.

Pentru vopsirea profilelor puteţi alege din cele peste 170 nuanţe RAL. RAL este Institutul de Asigurare şi Identificare a Calităţii din Germania. În cadrul acestui institut, nuanţele de vopsea sunt standardizate şi identificate prin denumiri şi coduri specifice. Aceste standarde sunt valabile la nivel mondial. Dacă de exemplu ulterior veţi dori să achiziţionaţi uşa locuinţei în aceeaşi nuanţă cu cea a ferestrelor, nu va fi nicio problemă datorită culorilor RAL standardizate.